Skip to content

Tijdelijk wonen

Snel een huis huren in Gent?

Het overkomt iedereen wel eens: huurcontracten die niet overlappen, werken die niet op tijd af zijn, verbouwingen dringen zich op, een fase waarin je even zonder woning zit… Wil je een tijdelijke woonruimte huren in Gent, kan het lastig zijn iets aangenaams te vinden dat gemeubeld is, goed gelegen en liefst nog mooi ook. B-there Gent is één van die weinige plekken. Bij ons kan je een tijdelijke woonruimte huren met alle comfort en meubilair. Ideaal om als koppel het perfecte onderdak te genieten.

Ons huis is gelegen in een rustig woonerf met parkeermogelijkheden in de straat (oranje zone).

Domiciliëring is mogelijk waardoor u ook de mogelijkheid heeft om een bewonerskaart aan te vragen voor gratis parkeren in het wooneref en de omliggende straten.

Tijdelijk wonen voor zakenmensen

Ook voor tijdelijke langdurige opdrachten in Gent of zakenreizen kan u bij B-there een tijdelijke huisvesting vinden. B-there is de ideale uitvalsbasis voor al uw activiteiten: vlakbij het centrum en belangrijke uitvalswegen. U kan er meetings houden of afspreken in een nabijgelegen restaurant of conferentieruimtes. Wij helpen u op weg om de buurt beter te leren kennen zodat u overal de beste adresjes voor heeft.

Tijdelijke huisvesting bij B-there Gent: faciliteiten

Onze gemeubeld huis biedt alle faciliteiten:

  • Een private ingang die u met niemand hoeft te delen
  • Prachtige leefruimte met open haard, televisie en internet
  • Volledig ingerichte keuken met koelkast en vaatwas
  • Groot dubbelbed
  • Een luxueuze badkamer met instapdouche en design ligbad
  • Verwarmd en verlicht openlucht zwembad
  • Haardvuur in de winter
  • digitale internet en televisie

Alles wat u nodig heeft dus om in stijl een tijdelijke woning te betrekken. U hoeft enkel uw kleren en werkmateriaal mee te brengen.

Tijdelijk huis huren in Gent?

Onze tijdelijke woonruimte met zwembad staat winter en zomer ter beschikking voor u en uw gezin. Bekijk hier onze beschikbaarheid en tarieven.

Ben je geïnteresseerd om eens een kijkje te komen nemen? Maak gerust een afspraak met Bart (0475/52.01.19) die jullie met plezier een rondleiding zal voorstellen.