Skip to content

Gemeubeld huurhuis

De geneugten van een eigen huis met zwembad

Stel je even voor hoe heerlijk je zou kunnen genieten met een cocktail aan de rand van je eigen zwembad. Of direct vanuit je huisje een frisse duik nemen… Een huis met zwembad is de ideale verfrissing voor een Gents verblijf gedurende één of meerdere. Tijdens de winter kun je je dan weer lekker opwarmen naast het haardvuur. Hier zul je je snel thuis voelen

Gemeubeld huisje – voor wie?

Ons particulier gemeubeld huisje te Gent is ideaal voor een koppel al dan niet met één, maximaal 2 kinderen (maximum 4 personen). Heb je een tijdelijke verblijfplaats nodig omdat je in Gent bent voor een job, moet je jouw huis tijdelijk verlaten voor een stevige verbouwing, of zoek je om een andere reden een tijdelijk verblijf, dan  is dit de ideale locatie. De ouders kunnen genieten van een welverdiende rust terwijl de kinderen zich tegoed doen aan de zon en het koele water. Op tien minuten wandelen staat u in het centrum, waar een ongelofelijk cultureel erfgoed en honderden heerlijke restaurants en tea-rooms op u wachten.

Huis met zwembad te Gent

B-there is een particulier huis te Gent met verwarmd buitenzwembad. Het biedt u alle comfort én de privacy van uw eigen thuis, maar dan in het centrum van één van de mooiste steden ter wereld: Gent.

Alles is aanwezig om optimaal te kunnen genieten van uw verblijf, en u kiest zelf van welke diensten u gebruik wenst te maakt.  Tijdens de winter kan u genieten van de warmte van het haardvuur in de prachtige open leefruimte, wij voorzien het nodige brandhout.

Wil je ons huisje boeken?

Ons volledig en luxueus gemeubeld huis met zwembad staat winter en zomer ter beschikking. We vragen jou eerst onze beschikbaarheid na te kijken in het tab-blad beschikbaarheid en indien beschikbaar ons te bellen op 0475/52.01.19 (Bart) om een afspraakje te regelen om eens een kijkje te komen nemen.