Skip to content

Gemeubeld huurhuis

De geneugten van een eigen huis met zwembad

Stel je even voor hoe heerlijk je zou kunnen genieten met een cocktail aan de rand van je eigen zwembad. Of direct vanuit je huisje een frisse duik kunnen nemen, en samen met de kinderen spelen… Een huis met zwembad is de ideale verfrissing voor een Gentse stadsvakantie tijdens de warme zomermaanden. Tijdens de winter kun je je dan weer lekker opwarmen naast het haardvuur.

Huisje met zwembad – voor wie?

Ons particulier gemeubeld huisje met zwembad te Gent is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen (maximum 4 personen). De ouders kunnen genieten van een welverdiende rust terwijl de kinderen zich tegoed doen aan de zon en het koele water. Op tien minuten wandelen staat u met de hele familie in het centrum, waar een ongelofelijk cultureel erfgoed en honderden heerlijke restaurants en tea-rooms op u wachten.

Huis met zwembad te Gent

B-there is een particulier huis te Gent met verwarmd zwembad. Het biedt u alle comfort én de privacy van uw eigen thuis, maar dan in het centrum van de mooiste stad ter wereld: Gent.

Alles is aanwezig om optimaal te kunnen genieten van uw verblijf, en u kiest zelf van welke diensten u gebruik maakt. Zo kan u opgehaald worden aan het station of vliegveld; kunnen we op voorhand de koelkast vullen met uw lievelingseten; kan u fietsen huren om zich sneller te verplaatsen. Tijdens de winter kan u genieten van de warmte van het haardvuur in de prachtige open leefruimte.

Huisje met zwembad boeken?

Ons volledig en luxueus gemeubeld huis met zwembad staat winter en zomer ter beschikking. Bekijk hier de beschikbaarheid en tarieven.