Skip to content

Casper

hey,

vandaag heeft het koppeltje dat nu in b-there logeert het ‘mooiste valentijnscadeau’ ooit gekregen : de geboorte van hun  eerste kindje : casper!

wetende dat onze vierde spruit (nu bijna 11j) ook een kasper is (dan wel met een k-) maakt het er alleen maar mooier op!

warme valentijnsgroeten aan iedereen!

bart & birgit
jérôme, simon, louise en kasper
zaza en zouf (de bb’s (bekende beagles))

One Comment Post a comment
 1. serge #

  Dag Bart en Birgit,

  Ongelofelijk maar ondertussen is er al een jaartje voorbij sinds we na een prachtig verblijf in jullie huisje naar onze eigen woning verhuisden. Ondanks alle plannen nog eens langs te komen is de tijd gevlogen en zijn we veel minder in Gent geraakt als gehoopt. Onze Casper zet na dat jaar zelf al zijn eerste stapjes en is een super content ventje die zeker nog eens goede dag komt zeggen :-).

  Desondanks het tijdelijk uitblijven van een bezoekje willen we jullie nogmaals bedanken voor de prachtige oplossing die jullie logement ons heeft geboden tijdens een zeer bewogen en drukke periode in ons leven. Het was zeer welkom en rustgevend om in zo een warme en gezellige omgeving onze kleine makker te kunnen verwelkomen en hem zo het stof en lawaai van onze verbouwing te kunnen besparen.

  Vele groeten van Serge, Laura en Casper

  april 9, 2014

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS